ya Allah,sekiranya rezeki kami berada di langit ,maka turunkanlah ia,jika ia ada dibumi,keluarkanlah ia,dan jika ia ada di dalam lautan,munculkanlah ia,kiranya rezeki kami ada ditempat jauh kau dekatkanlah ia,jika sedikit banyakanlah ia,jika caranya sukar ,mudahkanlah ia,serta pindahkanlah rezeki tersebut dengan kemuliaan,kemurahan dan kebaikanmu,dengan rahmatmu wahai Allah yang maha pengasih...

Thursday, February 21, 2013

esp shaklee produk paling larisESP - Soy Protein Isolate Powder Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.
Shaklee ESP:

•Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan      rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.

•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada      keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian      menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal      kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.

*•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu      Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),      di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari      proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

sebarang pertanyaan boleh sms 0176193722
email:zila.ghoni@gmail.com
like fanpage kami dan pm:https://m.facebook.com/isyadkisya?ref=stream&refid=52&_ft_=fbid.146108165551231


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment